FORUM.OSVALECH.CZ

Diskuzní fórum Osvalech.cz

Remoska

Recepty, kulinářské know-how do objemu i diety

Moderátoři: Cynik, Lifter675, Reno, melounek

Remoska

Příspěvekod Marat » čtv, 9 led 2014, 13:54

Zdar, mate nejake zkusenosti, rady, tipy? Jako zacinajici stary mladenec nad tim dost premyslim. Libi se mi ta jednoduchost na ovladani a udrzbu. Dodnes vzpominam na kure, ktere v tom babicka delavala...
Ma idea je, varit pokud mozno jidla All-in-one. Priklad: Do nadoby hodim kus vepra, brambor, zeli -> zapnu, urcenou dobu pockam -> vypnu, jim -> nadobu mrsknu do mysky a nazdar.
V kucharce je to proto, ze doufam v nejake recepty ci konkretni kulinarske napady. ;)
Naše nohy mají tvar bot.
Marat
 
Příspěvky: 287
Registrován: úte, 12 čer 2007, 00:11

Re: Remoska

Příspěvekod EdCoan » čtv, 9 led 2014, 14:31

Mam a pouzivam. Jak rikas tak predevsim na jidla all in, v nekterych pripadech je jen treba necim zacit a dalsi ingredience pridavat postupne podle doby jejich vareni. Na zapeceny veci je to paradni. Udrzba velmi jednoducha, akorat teda je to teflon zpravidla a ten se casto do mycky nedava a primo z toho to taky nejim abych to neposkrabal.
Resety a hykani provadim kazdej patek
Uživatelský avatar
EdCoan
 
Příspěvky: 2827
Registrován: pát, 9 pro 2005, 18:09

Re: Remoska

Příspěvekod josef » čtv, 9 led 2014, 16:40

Dlouhou dobu jsem měl remosku na kolejích a nemůžu si stěžovat. Pekl jsem v tom jak kuře, tak třeba bábovku, nejčastěji ale nějaká varianta zapečených těstovin/brambor/rýže s masem.
Mistr sebedestrukce
Uživatelský avatar
josef
 
Příspěvky: 4234
Registrován: čtv, 11 led 2007, 13:45

Re: Remoska

Příspěvekod Reno » pát, 10 led 2014, 10:24

Mám ji doma a jídlo z ní je fuj. Přijde mi to takový dušený. Možná u zapečených bramborů je to ok ale kuře z toho mi nechutná.
Kuře potřebuje tak 220 stupňů.
Ale když jsme ještě neměli kuchyňskou linku, tak to bylo super náhradní řešení.
Reno
Site Admin
 
Příspěvky: 9909
Registrován: čtv, 8 pro 2005, 16:40

Re: Remoska

Příspěvekod Dana87 » čtv, 28 úno 2019, 16:44

zrovna jsem si jednu koupila Remoska R 21 Original a hledám kdo s ní co dělá. člověk by nevěřil, co všechno remoska umí, zkoušeli jste někdo péct chleba? já vyzkoušela maso a skvělý, recepty a rady o zacházení jsem našla tady https://www.testado.cz/nejlepsi-remosky/
Dana87
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv, 28 úno 2019, 16:43

Re: Remoska

Příspěvekod Senta » pát, 5 dub 2019, 07:43

Ahoj,

zajímá mě to stejné, ale z trochu jiného pohledu. Nechci hodnotit kvalitu chuťovou, ale kvalitu nutrientů. Když nahážu do remosky ingredience a za půl hodiny je vytáhnu hotové ke snězení, budou jejich hodnoty stejné, jako v případě jiné sofistikovanější úpravy? Trochu mám strach aby to nebylo podobné jak třeba s mikrovlnkou.

A pokud je to ok, jakou byste mi doporučili. Koukal jsem sem: https://www.arecenze.cz/remosky/
Děkuju
Senta
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát, 5 dub 2019, 07:39

Re: Remoska

Příspěvekod Alejj » stř, 17 dub 2019, 18:10

Proč by se mělo něco měnit? A mikrovlnka s jídlem taky nic nedělá... :D :lol:
Remosku bych volil pro rychlou přípravu. Samozřejmě jak jídlo bude chutnat záleží na vašem kuchařském umu (zručnosti)... Dneska si lze vybírat z originálních remosek nebo pečících pánví od ostatních výrobců. Podrobný návod na výběr je tady: https://www.testino.cz/remosky
Alejj
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř, 17 dub 2019, 18:05


Zpět na Kuchařka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron