jongi píše:Ďáblův advokát píše:jongi píše:Ďáblův advokát píše:Původně jsem ni psát nechtěl, ale pak jsem si přečetl, jak se L. Kilmisterovi zlepšili nohy přidáváním kotůčiků, a navrhuji nejen nezřizovat beginners sekci, ale brutálně napsat pokyn pro začátečníky, ať si to tu pěkně rok čtou a držej hubu.
Když jsem začínal cvičit, ta, jsem rok četl Powerfit a spol. a pak jsem se teprve dovolil zeptat, a bál jsem se, aby mne nevykopli jako debila. Tato míra sebereflexe dnes mladým cvičencům chybí, proto je třeba ji nahradit tvrdou rukou.
JJ jsem pro můžou si tu třeba prohlížet fotky z golfu to jim podle mě dá do života hodně

Ale no tááák. Stojí Ti to za to? Kde jsou ty fotky - v jaký sekci? V tlachárně, kam patří.
A víš, že stojí? Kam by chodili začátečníci- do jaký sekce? Do začátečníků, kam patří

OK, rozumím, relevantní názor do relevantní diskuse. Ale jak do toho ten můj golf .... . Nechme rýpání, jsme na něj oba dost starý /i služebně z hlediska návštev fór/.
No k věci, kdyby to šlo technicky tak, aby beginners mohli diskutovat jen v sekci pro začátečníky, a ostatní jen číst, tak bych to považoval za rozumný kompromis. Genius tam rychle vyplave na povrch.
Nemám rád moc ty řeči o demokracii a cenzuře a tak. prostě tu je forum, s pravidly - Take it or leave it....