Stránka 1 z 1

Remoska

PříspěvekNapsal: čtv, 9 led 2014, 13:54
od Marat
Zdar, mate nejake zkusenosti, rady, tipy? Jako zacinajici stary mladenec nad tim dost premyslim. Libi se mi ta jednoduchost na ovladani a udrzbu. Dodnes vzpominam na kure, ktere v tom babicka delavala...
Ma idea je, varit pokud mozno jidla All-in-one. Priklad: Do nadoby hodim kus vepra, brambor, zeli -> zapnu, urcenou dobu pockam -> vypnu, jim -> nadobu mrsknu do mysky a nazdar.
V kucharce je to proto, ze doufam v nejake recepty ci konkretni kulinarske napady. ;)

Re: Remoska

PříspěvekNapsal: čtv, 9 led 2014, 14:31
od EdCoan
Mam a pouzivam. Jak rikas tak predevsim na jidla all in, v nekterych pripadech je jen treba necim zacit a dalsi ingredience pridavat postupne podle doby jejich vareni. Na zapeceny veci je to paradni. Udrzba velmi jednoducha, akorat teda je to teflon zpravidla a ten se casto do mycky nedava a primo z toho to taky nejim abych to neposkrabal.

Re: Remoska

PříspěvekNapsal: čtv, 9 led 2014, 16:40
od josef
Dlouhou dobu jsem měl remosku na kolejích a nemůžu si stěžovat. Pekl jsem v tom jak kuře, tak třeba bábovku, nejčastěji ale nějaká varianta zapečených těstovin/brambor/rýže s masem.

Re: Remoska

PříspěvekNapsal: pát, 10 led 2014, 10:24
od Reno
Mám ji doma a jídlo z ní je fuj. Přijde mi to takový dušený. Možná u zapečených bramborů je to ok ale kuře z toho mi nechutná.
Kuře potřebuje tak 220 stupňů.
Ale když jsme ještě neměli kuchyňskou linku, tak to bylo super náhradní řešení.

Re: Remoska

PříspěvekNapsal: čtv, 28 úno 2019, 16:44
od Dana87
zrovna jsem si jednu koupila Remoska R 21 Original a hledám kdo s ní co dělá. člověk by nevěřil, co všechno remoska umí, zkoušeli jste někdo péct chleba? já vyzkoušela maso a skvělý, recepty a rady o zacházení jsem našla tady https://www.testado.cz/nejlepsi-remosky/

Re: Remoska

PříspěvekNapsal: pát, 5 dub 2019, 07:43
od Senta
Ahoj,

zajímá mě to stejné, ale z trochu jiného pohledu. Nechci hodnotit kvalitu chuťovou, ale kvalitu nutrientů. Když nahážu do remosky ingredience a za půl hodiny je vytáhnu hotové ke snězení, budou jejich hodnoty stejné, jako v případě jiné sofistikovanější úpravy? Trochu mám strach aby to nebylo podobné jak třeba s mikrovlnkou.

A pokud je to ok, jakou byste mi doporučili. Koukal jsem sem: https://www.arecenze.cz/remosky/
Děkuju

Re: Remoska

PříspěvekNapsal: úte, 28 dub 2020, 08:26
od mancini
"Yummly Recipes & Shopping List" .Tato aplikace vám pomůže najít recepty. Je k dispozici v obchodě Google Play. můžete jej snadno stáhnout. No root or modification need.