FORUM.OSVALECH.CZ

Diskuzní fórum Osvalech.cz

Provensálský biftek

Recepty, kulinářské know-how do objemu i diety

Moderátoři: Cynik, Lifter675, Reno, melounek

Provensálský biftek

Příspěvekod Reno » stř, 4 dub 2012, 11:03

Hovězí falešnou svíčkovou, roštěnou nebo pravou svíčkovou /ideálně/
nasekat na hrubo nožem nebo pomlít /rouhačství/
zamíchat provensálské koření, sůl, pepř, možno i žloutek
na sádle osmažit, do polosyrova
mňam
Reno
Site Admin
 
Příspěvky: 9915
Registrován: čtv, 8 pro 2005, 16:40

Zpět na Kuchařka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron