FORUM.OSVALECH.CZ

Diskuzní fórum Osvalech.cz

el. tlakový hrnec

Recepty, kulinářské know-how do objemu i diety

Moderátoři: Cynik, Lifter675, Reno, melounek

el. tlakový hrnec

Příspěvekod melounek » čtv, 9 pro 2010, 10:34

Nemáte někdo osobní zkušenost s elektrickým tlakovým hrncem? Uvažuju o papiňáku a tohle vypadá na první pohled lépe...
Slova tohoto světa jsou příliš těžká pro ptáka, jenž nad oblaka vzlétá....
Uživatelský avatar
melounek
Guru
 
Příspěvky: 4152
Registrován: úte, 13 pro 2005, 15:19

Re: el. tlakový hrnec

Příspěvekod Krieger » čtv, 9 pro 2010, 14:03

Mě by zase zajímalo jestli nemáte někdo zkušenosti z pečící mísou?
Kuřecí plátky dělám na pánvi a podlejvám to vodou a už mě to unavuje tak bych rád vyzkoušel něco jiného.
Krieger
 
Příspěvky: 36
Registrován: stř, 29 zář 2010, 10:26

Re: el. tlakový hrnec

Příspěvekod Reno » čtv, 9 pro 2010, 15:29

Zkus je udělat na oleji. Chuť je daleko lepší.
Reno
Site Admin
 
Příspěvky: 9915
Registrován: čtv, 8 pro 2005, 16:40

Re: el. tlakový hrnec

Příspěvekod elrubio » ned, 12 pro 2010, 10:23

ten tlakový hrnec mám a je to super, je z něj měkká i podrážka a netrvá to tak dlouho jako v hrnci Papinově :)
I am a Viking!

I'm from Iceland!
Uživatelský avatar
elrubio
 
Příspěvky: 63
Registrován: sob, 10 bře 2007, 18:56

Re: el. tlakový hrnec

Příspěvekod Reno » ned, 12 pro 2010, 12:52

Zrovna dneska jsem papinoval. Dělal jsem ossobuco, nicméně to je jedno, nejlepší omáčka pro jakékoliv maso hovězí/telecí/jehněčí - kilo cibule nahrubo k masu, jakmile se to podusí udělá to famózní chuť a je to dokonce dietní.
Reno
Site Admin
 
Příspěvky: 9915
Registrován: čtv, 8 pro 2005, 16:40


Zpět na Kuchařka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron